Direct naar hoofdmenu / submenu / zoekveld
Home / Huren / Ik ben huurder bij / Maasdelta Maassluis

Maasdelta Maassluis

Misschien bent u huurder bij ons en wilt u weten, hoe de ‘regeltjes’ ook al weer zijn. Misschien bent u een toekomstige medewerker of relatie en wilt u weten waar Maasdelta voor staat. Wat uw insteek ook is: u bezoekt onze website en wij heten u van harte welkom. De inhoud van onze website beantwoordt waarschijnlijk uw vragen. Niet gevonden wat u zoekt? Onder het kopje ‘Contact’ kunt u lezen hoe u ons bereikt.

 

We stellen ons even voor

Maasdelta Maassluis is onderdeel van de Maasdelta Groep. Een woningcorporatie die in Maassluis ruim 6000 woningen en bedrijfsruimten verhuurt. Ze wil voor iedere wens een passende woning bieden. Daarom verhuren we een gevarieerd aanbod aan woningen: eengezinswoningen, comfortabele appartementen en serviceflats voor ouderen.

 

Wat doen we

We willen onze klanten een ruime keuze in goede woningen bieden. We werken dan ook aan nieuwbouwprojecten. Maar ook prettig wonen in fijne en veilige omgeving is belangrijk. Daarom investeren we in bestaande woningen en wijken. Hoe? We slopen en bouwen nieuwe woningen, zodat de wijken leefbaar blijven. We renoveren woningen, zodat onze woningen voldoen aan de eisen van de huidige tijd. Met de inzet van een wijkmeester en huismeesters verbeteren we de service aan de klanten.


Uitgelicht


Zoeken