Gebruik, veiligheid en privacy van Mijn Maasdelta

Informatiebeveiliging is voor ons erg belangrijk. Het gaat immers om uw privacy. Mijn Maasdelta is actief in een beveiligde omgeving. Om die reden kan het systeem uw inloggegevens ook niet onthouden en is iedere keer opnieuw inloggen nodig. Ook het proces voor het bekendmaken van inloggegevens is veilig ingericht. Zorgt u zelf ook voor een zo veilig mogelijk online gebruik, door steeds uit te loggen als u klaar bent en uw gegevens niet anderen te geven? Hoe wij omgaan met uw privacy kunt u lezen in onze privacy verklaring, ons cookiebeleid en hieronder.

Wat u moet weten voordat u voor het eerst inlogt

Zorgvuldigheid met uw wachtwoord
In Mijn Maasdelta staan uw persoonlijke gegevens. We rekenen erop dat u zorgvuldig met uw wachtwoord om gaat. We gaan ervan uit dat wat u via Mijn Maasdelta regelt, met uw goedkeuring gebeurt. U bent er verantwoordelijk voor. Natuurlijk is toegang door onbevoegden hierop een uitzondering. Vermoedt u dat uw account door onbevoegden gebruikt wordt? Meld het ons zo snel mogelijk. Het is goed om te weten, dat Maasdelta nooit om uw wachtwoord vraagt.

Gebruik van uw e-mailadres
Bij ondertekening van het huurcontract (of op een later moment), vragen we naar uw e-mailadres. Als u dit adres opgeeft, stemt u in met gebruik van dit adres voor contact met u. We rekenen erop dat u de toegestuurde berichten leest. U past uw e-mailadres zelf aan in Mijn Maasdelta. Uw e-mailadres helemaal verwijderen? Meld het ons digitaal. U kunt dan Mijn Maasdelta niet meer gebruiken en u ontvangt geen digitale post meer van ons.

Veelgestelde vragen
 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden