Uitbreiding huurdersportaal ‘Mijn Maasdelta’ en voorleesfunctie op de website

Publicatiedatum: 27-09-2018

Vanaf nu kunt u in het huurdersportaal nog meer zaken zelf regelen. Naast het gemakkelijk melden van een reparatieverzoek, kunt u nu ook in een paar stappen gemakkelijk uw huur opzeggen. U kiest de gewenste einddatum van uw huur en plant direct een afspraak in voor de voor- en eindinspectie. Wel zo gemakkelijk! Ook kunt u uw huurspecificatie bekijken en uitprinten. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij het aanvragen van huurtoeslag.

In februari is het huurdersportaal ‘Mijn Maasdelta’ geïntroduceerd. Sindsdien hebben veel huurders hun account geactiveerd en maken er gebruik van. Na het inloggen is een aantal huurzaken te bekijken en te regelen, gemakkelijk en overzichtelijk via een smartphone, een tablet of een pc. Waar en wanneer het uitkomt.

Meer informatie over ‘Mijn Maasdelta’ leest u hier.


Voorleesfunctie op website Maasdelta
Sinds kort is onze website uitgebreid met een voorleesfunctie. Hiermee heeft u de mogelijkheid om te luisteren naar de teksten die op onze website staan. U activeert de voorleesfunctie op een webpagina door op de voorleesknop te klikken. De voorleesfunctie biedt ook extra mogelijkheden, zoals het instellen van de leessnelheid, de kleuren van arceringen, het uitvergroten van de voorgelezen tekst en u kunt ook kiezen voor web-vertalingen van de tekst.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden