Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Meld u aan voor de klankbordgroep Sluispolder-West!

Meld u aan voor de klankbordgroep Sluispolder-West!

Leestijd: 1 min

In de vorige nieuwsbrief kon u lezen dat Maasdelta en de VBBM een klankborgroep Sluispolder-West willen oprichten. Wij hebben inmiddels enkele reacties ontvangen, maar er zijn nog meer aanmeldingen nodig. Daarom plaatsen wij graag nog een oproep. Vindt u het leuk en belangrijk om mee te praten en denken over de leefbaarheid en veiligheid in Sluispolder-West? Meld u aan!

De herontwikkeling van Sluispolder-West gaat minimaal tien jaar duren. Tussen alle sloop- en nieuwbouwwerkzaamheden door, is het natuurlijk van groot belang dat de leefbaarheid en veiligheid in de wijk op peil blijven. Als bewoner weet u het beste wat er nodig is in uw wijk.

Deelnemen?
Vindt u het leuk en belangrijk om mee te praten en denken over de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk? Zodat het, gedurende de herontwikkeling, een prettige omgeving blijft om in te wonen? Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van sociale activiteiten, het houden van toezicht en meedenken over de invulling van de wijk. U kunt zich hier voor deelname aan de klankbordgroep Sluispolder-West opgeven. Wij stellen uw deelname bijzonder op prijs!