Welkom Over Maasdelta Publicaties Nieuws Plaatsen grote kerstboom op het Da Costaplein in Maassluis

Plaatsen grote kerstboom op het Da Costaplein in Maassluis

Leestijd: 1 min

Op dinsdag 6 december wordt er opnieuw op het grasveld van het Da Costaplein in Maassluis een grote kerstboom geplaatst. Dit initiatief van bewonerscommissie Jan Luykenstraat/Da Costaplein is mogelijk gemaakt via het Maassluis gebiedsoverleg.

De goedheiligman is op 6 december net op de terugweg naar Spanje. Verschillende bewoners van het Da Costaplein spannen zich in om, ondanks de naderende sloopwerkzaamheden, hun directe woonomgeving in kerstsfeer te brengen. I

n 2015 is er voor het eerst een fraai verlichte boom geplaatst. Dit was een groot succes, vooral omdat kinderen uit de buurt de boom zelf versierden. Dat is nu ook de bedoeling.

Op woensdagmiddag 7 december om 15.00 uur worden de kinderen op het plein verwacht om de glinsterende ballen, kerststerren, slingers en zelf gemaakte versieringen in de boom te hangen. Moeders en vaders worden opgeroepen om daar aan mee te werken. Als het gaat zoals verleden jaar wordt het een plezierige happening, die de saamhorigheid in de wijk ten goede komt.