Hulp nodig met uw geld of schulden in Maassluis?

Publicatiedatum: 23-08-2017

Er zijn helaas steeds meer mensen die door een scheiding, ontslag, overlijden, een te groot genomen financieel risico of een andere reden in financiële problemen raken. In Maassluis bieden Stichting BOOM (Budget Op Orde Maken) en Humanitas Thuisadministratie Maassluis u graag gratis de helpende hand.

Een paar vragen (zeg 'ja' als het voor u zo is):

  • Komt u aan het eind van de maand niet uit met uw geld?
  • Kunt u de rekeningen niet betalen?
  • Maakt u de post niet (meer) open?
  • Heeft u geen overzicht over uw inkomsten en uitgaven?
  • Kunt u hulp gebruiken bij uw financiële administratie?
  • Gebruikt u wel eens spaargeld van uw kinderen voor de boodschappen
  • Vraagt u wel eens om een voorschot op uw loon of vakantiegeld?

Heeft u minstens twee keer met 'ja' geantwoord? Wacht dan niet langer en vraag om hulp. Stichting BOOM en Humanitas Thuisadministratie zijn twee organisaties waarbij u in Maassluis gratis terecht kunt. Zij kunnen u ondersteunen zodat u weer financieel gezond en zelfstandig verder kunt. Graag stellen wij hen aan u voor!

Stichting BOOM Maassluis
Stichting BOOM is opgericht vanuit drie kerkgenootschappen, maar de hulp is voor alle Maassluizers die de ondersteuning kunnen gebruiken. Als u hulp nodig heeft, wordt u na een intakegesprek met de coördinator van Stichting BOOM Maassluis gekoppeld aan een SchuldHulpMaatje. Dit is een betrouwbare, eerlijke en zorgvuldige vrijwilliger, die een driedaagse opleiding heeft gevolgd om u met raad en daad bij te kunnen staan. Hij of zij gaat samen met u aan de slag om uw financiën weer onder controle te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een budgetplan, het invullen van formulieren, het oppakken en oplossen van kleine schulden en het begeleiden naar en bij schuldhulpverlening.

U kunt zich aanmelden bij de coördinator van Stichting BOOM Maassluis per e-mail infostichtingboommaassluisnl of telefonisch via 06 - 40 60 86 09.

U kunt ook langskomen op een van de inloopspreekuren van Stichting BOOM Maassluis. Iedere woensdagochtend:

  • van 10.00 tot 12.00 uur in de Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5
  • van 19.00 tot 20.30 uur in de Ark, Rembrandtlaan 2

Ook voor korte of eenmalige vragen over schuldhulp kunt u langskomen.

Meer informatie vindt u op www.stichtingboommaassluis.nl. Stichting BOOM Maassluis werkt nauw samen met Humanitas Thuisadministratie.

Humanitas Thuisadministratie Maassluis
Geldproblemen? Humanitas Thuisadministratie helpt u om uw inkomsten en uitgaven op een rij te zetten. Humanitas beschikt over zeer deskundige vrijwilligers, die u snel duidelijkheid geven over uw inkomsten, uitgaven en schulden. De vrijwilligers helpen u om te leren met het beschikbare inkomen om te gaan. U blijft bepalen waar u uw geld aan uitgeeft, Humanitas helpt u te kiezen. Zo nodig begeleidt Humanitas u naar budgetbeheer, schuldsanering en/of bewindvoering. Uw hulp is nodig om alles op een rij te krijgen.

Kunt u hulp gebruiken bij geldproblemen of schulden? Stuur dan gerust een bericht naar ta.maassluishumanitasnl of maak een afspraak met coördinator Albert de Lange via telefoonnummer 06 - 51 43 39 60.

Humanitas Thuisadministratie Maassluis maakt deel uit van de landelijke vereniging Humanitas. Humanitas heeft tientallen verschillende projecten en duizenden vrijwilligers. Humanitas is bekend om zijn klantvriendelijkheid, sociale inhoud en de hoge kwaliteit van de dienstverlening. Thuisadministratie is een van de activiteiten. Kijk voor meer informatie op de website van Humanitas.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden