Huurdersportaal ‘Mijn Maasdelta’ staat online!

Publicatiedatum: 01-02-2018

Het huurdersportaal ‘Mijn Maasdelta’ staat vanaf vandaag op onze website. U kunt als huurder inloggen en een aantal huurzaken bekijken en regelen. Gemakkelijk en overzichtelijk via een smartphone, een tablet of een pc. Waar en wanneer het uitkomt.

Na de activatie van uw account op 'Mijn Maasdelta' kunt u uw persoonlijke gegevens en contractinformatie bekijken. Daarnaast is er de nieuwe reparatiefunctie waarmee u gemakkelijk en snel een melding maakt over wat er gerepareerd moet worden. Het huurdersportaal is nog niet helemaal klaar. Op de achtergrond werken wij verder aan de ontwikkeling ervan en voegen er in fasen steeds meer diensten en mogelijkheden aan toe.

Activatie 'Mijn Maasdelta'
Is uw e-mailadres bekend bij ons? Dan ontvangt u vanaf deze week een brief over de activatie van uw account op 'Mijn Maasdelta'. U ontvangt vandaag of morgen een activatielink per e-mail om het account te activeren. U kunt pas uw account activeren en inloggen op 'Mijn Maasdelta' als u de activatiebrief en activatiemail heeft ontvangen.

Huurt u een bedrijfspand bij ons of huurt u een woning via een instelling bij ons of staat u onder bewindvoering? Dan heeft u nog geen informatie over 'Mijn Maasdelta' ontvangen. Wij informeren u op een later moment over de activatie van 'Mijn Maasdelta'. Dit geldt ook voor nieuwe huurders die vanaf 10 januari 2018 bij Maasdelta huren.

Vragen
Op deze website kunt u meer informatie vinden over 'Mijn Maasdelta'. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier of telefonisch via 0181 - 603 703.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden