Klankbordgroep Leefbaarheid Sluispolder-West

Maasdelta en de Vereniging Bewoners Belangen Maassluis (VBBM) nodigen u graag uit om deel te nemen aan een klankbordgroep Leefbaarheid Sluispolder-West. Zodat uw wijk, gedurende de werkzaamheden, een prettige omgeving blijft om in te wonen.

Waarom? 
De herontwikkeling van Sluispolder-West gaat minimaal tien jaar duren. Tussen alle sloop- en nieuwbouwwerkzaamheden door, is het natuurlijk van groot belang dat de leefbaarheid en veiligheid in de wijk op peil blijven. Als bewoner weet u het beste wat er nodig is in uw wijk. Daarom nodigen Maasdelta en de VBBM u graag uit om deel te nemen aan de klankbordgroep Leefbaarheid Sluispolder-West.

Oprichting klankbordgroep
Vijf kandidaten hebben zich aangemeld voor de klankbordgroep. Graag stellen wij aan u voor (v.l.n.r.): Tonny Massa (VBBM), Birgit de Graaf, Wouter Knierim, Ozgul Ozkan, Nico Ouwehand en Mitchell Sanches (staat niet op de foto).

De klankbordgroep praat en denkt mee over het organiseren van sociale activiteiten en de leefbaarheid in de wijk. Zo is er een fotowedstrijd gehouden voor iedereen die iets met de wijk heeft. Ook zijn er activiteiten voor kinderen in de wijk georganiseerd. Verder is er in buurtcentrum De Hooftzaak een tentoonstelling geweest met foto’s van de wijk toen en nu. 

Aanmelden
Vindt u het ook leuk en belangrijk om mee te praten en denken over de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk? U kunt zich hier voor de klankbordgroep aanmelden!

Wij stellen uw deelname bijzonder op prijs!

Ga naar

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag